Cihazlar ve Aksesuarlar
起酥奶酥麵包
Hazırlık 30 dk
Toplam 3sa 10 dk
7 個
Malzemeler
-
水140 克
-
糖25 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
高筋麵粉270 克
-
低筋麵粉30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
奶油 切塊,置於室溫軟化30 克
-
奶酥餡 (市售或自製)240 克
-
酥皮 (市售或自製,詳見要訣)7 片
-
白芝麻10 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 個
Protein
12.6 g
Kalori
1975 kJ /
473 kcal
Yağ
22.6 g
Lif
1 g
Karbonhidrat
57 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
麵粉實驗室(上)
76 Tarif
Tayvan
Tayvan