Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de queso parmesano
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- ½ cucharadita de chile en polvo
- 50 g de aceite de oliva, y un poco más para cocer la pasta
- 400 g de jitomate, en trozos
- 4 filetes de anchoa en aceite, escurridos
- 20 g de alcaparras
- 40 g de aceitunas negras deshuesadas, rebanadas
- 40 g de aceitunas verdes deshuesadas, rebanadas
- 1 ½ cucharadita de sal, y un poco más para cocer la pasta
- 1500 g de agua
- 500 g de pasta seca, tipo penne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 3024 kJ / 720 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 93 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Camarones picantes con ajo y tomate cherry
35 Min
Fetuccine con hongos
1 Std.
Salsa verde cruda
5 Min
Ceviche de pepino y jícama
10 Min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35 Min
Botana de atún ahumado
10 Min
Espagueti con aceite de oliva, ajo y perejil
30 Min
Spaghetti alla putanesca
40 Min
Robalo al mojo de ajo
1 Std. 20 Min
Pasta al poblano
35 Min
Ravioles a la napolitana
50 Min
Pescado a la talla
40 Min