Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hasenbrotteig
- 110 g Wasser
- 20 g frische Germ
- 1 TL Zucker
- 500 g Weizenmehl, universal, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 100 g Sauerrahm
- 100 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Backpulver
- 1 TL Salz
Hasenfülle
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 5 schwarze Oliven, entkernt
- 200 g Topfen, 20% Fett
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
Fertigstellung
- 1 Ei, verquirlt
- 10 grüne Pfefferkörner, eingelegt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1324 kJ / 317 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Käse-Kürbiskern-Stangerl
1 Std. 30 Min
Schoko-Kokos-Torte
3u. 10min
Obstkuchen im Glas
55min
Himbeer-Heidelbeer-Shrub
1 Std.
Orangen-Marillen-Kuchen im Glas
1 Std. 5 Min
Schwarzes Osterschaf
2h 15min
Oster-Cupcakes
1 Std. 10 Min
Mohnbuchteln mit Zwetschken und Rum-Vanille-Sauce
2hod. 55min
Batzerlgugelhupf
2h 50min
Kokos-Bananen-Eislutscher
7h 30 min
Soufflierte Zwetschken
40min
Apfel-Karotten-Dinkelweckerl
10h 30min