Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hasenbrotteig
- 110 g Wasser
- 20 g frische Germ
- 1 TL Zucker
- 500 g Weizenmehl, universal, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 100 g Sauerrahm
- 100 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Backpulver
- 1 TL Salz
Hasenfülle
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 5 schwarze Oliven, entkernt
- 200 g Topfen, 20% Fett
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
Fertigstellung
- 1 Ei, verquirlt
- 10 grüne Pfefferkörner, eingelegt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1324 kJ / 317 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Osterpinzen
2h 50min
Schwarzes Osterschaf
2 godz. 15 min
Pizzablume
2h
Ostereier rot-braun gefärbt
55min
Brombeermuffins
45 Min
Bunte Ostereier - gelb, blau
2 godz. 40 min
Brombeertorte
4h 20min
Zupfbrot mit Eiern und getrockneten Tomaten
1 Std. 30 Min
Mostschober
2h
Zucchini-Nuss-Brownies
50 min
Käse-Kürbiskern-Stangerl
1 Std. 30 Min
Almkaffee
25 Min