Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hasenbrotteig
- 110 g Wasser
- 20 g frische Germ
- 1 TL Zucker
- 500 g Weizenmehl, universal, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 100 g Sauerrahm
- 100 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Backpulver
- 1 TL Salz
Hasenfülle
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 5 schwarze Oliven, entkernt
- 200 g Topfen, 20% Fett
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
Fertigstellung
- 1 Ei, verquirlt
- 10 grüne Pfefferkörner, eingelegt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1324 kJ / 317 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polsterzipfl
2h 10min
Erdbeer-Topfen-Strudel
3h 5 min
Handsemmerl
10h 55min
Sonntags-Striezel
2h 15min
Nussbeugerl
1 Std. 55 Min
Topfenmäuse
1h
Mohnstrudel
2h 30 min.
Spiegelei-Nester
1h 20 min.
Apfelkuchen mit Weinteig
1h 15min
Obstkuchen im Glas
55 min
Waldviertler Mohnzelten
1h 30 min.
Dukatenbuchteln mit Kanarimilch
1h 50min