
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 scalogno a pezzi
- 1 carota pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di fagioli borlotti cotti scolati
- 800 g di acqua
- 150 g di orzo perlato sciacquato sotto l'acqua corrente
- 1 dado per brodo vegetale
- 200 g di patate pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1 pizzico di sale (isteğe bağlı)
- 1 pizzico di pepe macinato (isteğe bağlı)
- Parmigiano reggiano grattugiato a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 367 kcal / 1535 kJ
- Protein
- 13.6 g
- Yağ
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 56.1 g
- Lif
- 11.7 g