Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 250 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 1 pizzico di zucchero
- 500 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per oliare
- 10 g di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 300 g di salame lucano a pezzi
- 400 g di acqua
- 4 uova
Terminare la preparazione
- 300 g di Provolone a fettine sottili
- 1 tuorlo d'uovo
- 10 g di latte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2414 kJ / 577 kcal
- Protein
- 35.4 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fiammiferi croccanti al cioccolato
55 min
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Cassata siciliana
6h 35min
Bignè lumachine
Keine Bewertungen
Babà napoletano
3 Std.
Cheesecake di focaccia alla stracciatella
12h
Sagne chine
1h 40min
Bignè al formaggio
1 godz. 5 min
Alberelli al cioccolato
4h 25min
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3 Std. 30 Min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
Panettone farcito
6 Std. 45 Min