Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 250 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 1 pizzico di zucchero
- 500 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per oliare
- 10 g di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 300 g di salame lucano a pezzi
- 400 g di acqua
- 4 uova
Terminare la preparazione
- 300 g di Provolone a fettine sottili
- 1 tuorlo d'uovo
- 10 g di latte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2414 kJ / 577 kcal
- Protein
- 35.4 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bignè al formaggio
1 Std. 5 Min
Frittelle di baccalà
1 Std. 5 Min
Tortano speck e fontina
2 Std.
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Focaccia tramezzino
2 godz. 5 min
Pizza con la ricotta
2 Std. 40 Min
Aceto aromatizzato alla menta
20min
Danish salate
1 Std. 45 Min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3óra
Panini napoletani con uova sode
2h 50min
Panini napoletani
5h 20min