Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de arroz
- 5 - 6 garbanzos secos
- 60 g de zanahoria en trozos
- 60 g de puerro en rodajas
- 60 g de nabo en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 1200 - 1300 g de agua
- 2 dientes de ajo con piel, machacados ligeramente
- 500 g de gallina (sin piel y con huesos), en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 5 granos de pimienta negra
- 2 bayas de enebro
- 1 hoja de laurel seca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 141 kJ / 33 kcal
- Protein
- 1.23 g
- Karbonhidrat
- 6.73 g
- Yağ
- 0.21 g
- Lif
- 1.52 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Consomé de ternera
1 godz. 40 min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40 min
Caldo con ternera y verduras
1 godz. 10 min
Caldo de pescado
45 Min
Caldo de ave y jamón
1 godz. 5 min
Caldo de pollo
30 Min
Menú: Sopa de gambas con arroz. Rodaballo con almejas y verduras
1 godz. 20 min
Caldo base
55 min
Caldo de gallina (Canja de galinha)
1hod. 30min
Caldo oscuro de ternera
2 Std. 10 Min
Caldo ibérico
1 godz. 10 min
Caldo de pollo con jengibre
1 Std. 45 Min