Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g smalcu, wieprzowego, pokrojonego na kawałki
- 300 g surowego boczku, bez kości, bez skóry, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 280 - 300 g nóg z kaczki (2 szt.), ze skórą, bez kości, pokrojonych na 3 cm kawałki
- 600 g wody
- 1 łyżeczka soli
- 1 liść laurowy, suszony
-
1
łyżeczka ziaren pieprzu czerwonego
veya ½ łyżeczki ziaren pieprzu czarnego - 1 łyżeczka ziół prowansalskich, suszonych
- 2 łyżki brandy (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Cały przepis
- Kalori
- 15227.7 kJ / 3639.5 kcal
- Protein
- 61.7 g
- Karbonhidrat
- 2.9 g
- Yağ
- 373.2 g
- Doymuş Yağ
- 135.5 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 2629.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasztet z kaczki z żurawiną
2h 15min
Pasztet babci Uli
8hod. 50min
Pâté z wątróbek drobiowych z pistacjami
1 Std. 40 Min
Łosoś marynowany w burakach (Gravlax)
48 Std.
Pâté z wędzonego pstrąga
1h 20min
Solanka z mięsem
2 godz.
Pasztet wieprzowy zawinięty w boczek
8hod. 50min
Pasztet z kaczki z oliwkami
2h 40min
Pasztet z ryb słodkowodnych
16 Std. 15 Min
Balotyna z kaczki
2h 45 min
Flaczki wołowe
2 godz. 35 min
Pâté z kurzych wątróbek
3sa 30 dk