Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Basilikum-Teig
- 30 g Basilikum, abgezupft
- 3 Eier
- 330 g Mehl
- 1 EL Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 10 - 15 g Brot, in Stücken
- 25 g Butter
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Spargel, holzige Enden entfernt, in Stücken
- 30 g Garnelen, roh, geschält
- 1 Eigelb
- ¼ TL Pfeffer
- Wasser zum Kochen der Ravioli
- Salz zum Kochen der Ravioli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2234 kJ / 534 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli alla napoletana
1h
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2h
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30min
Kräuterschaumsuppe mit Knoblauchcroutons
25min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Frische Ravioli mit Fischfüllung
2h
Vitello Tonnato
48 Std.
Steinpilz-Tartelettes mit Fontina und Kerbel-Crème-fraîche-Dip
1h
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Ravioli mit Hackfleisch
1h
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5min
Steinpilz-Ravioli
1h 20min