Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Basilikum-Teig
- 30 g Basilikum, abgezupft
- 3 Eier
- 330 g Mehl
- 1 EL Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 10 - 15 g Brot, in Stücken
- 25 g Butter
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Spargel, holzige Enden entfernt, in Stücken
- 30 g Garnelen, roh, geschält
- 1 Eigelb
- ¼ TL Pfeffer
- Wasser zum Kochen der Ravioli
- Salz zum Kochen der Ravioli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2234 kJ / 534 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli alla napoletana
1 godz.
Steinpilz-Ravioli
1h 20min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 godz. 30 min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1 godz.
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2h
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1 godz.
Steinpilz-Tartelettes mit Fontina und Kerbel-Crème-fraîche-Dip
1 godz.
Gnocchi mit Ziegenkäse und Trüffel
2h
Kürbismousse mit Baconcrumble
1 godz. 45 min
Limettenpappardelle mit Gambas
1h 20min
Schokoladetarte | Himbeer | Ginger
6 godz. 20 min
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min