Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Basilikum-Teig
- 30 g Basilikum, abgezupft
- 3 Eier
- 330 g Mehl
- 1 EL Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 10 - 15 g Brot, in Stücken
- 25 g Butter
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Spargel, holzige Enden entfernt, in Stücken
- 30 g Garnelen, roh, geschält
- 1 Eigelb
- ¼ TL Pfeffer
- Wasser zum Kochen der Ravioli
- Salz zum Kochen der Ravioli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2234 kJ / 534 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kräuterrisotto
45 min
Seezungenröllchen mit Pilzfüllung
50 min.
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2óra 30p
Filet Wellington mit Maronen
1h
Focaccia mit Salami und Feigen
2óra 30p
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 godz. 30 min
Wildkräuter-Ravioli auf Brennnesselspinat
1h 50min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5 min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1 godz. 30 min
Lachs-Burger mit Kresse-Mayonnaise und grünem Spargel
1 Std. 40 Min
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1h 50min