Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g frische Dille, Spitzen abgezupft
- 2 TL Trockengerm (8 g)
- 150 g Wasser
- 100 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 350 g Weizenmehl, universal (am besten eignet sich Brotmehl), etwas mehr zum Bemehlen
- 200 g Feta, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1491 kJ / 356 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 1.9 g
Alternatif tarifler
Za´atar-Brot
1 godz. 40 min
Tomatenfladen mit Oliven
2 Std. 15 Min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1 godz. 30 min
Fougasse mit Käse
2 godz. 35 min
Roggenfladenbrot
2 godz. 10 min
Laugen-Zwiebel-Käse-Brötchen
1 godz. 40 min
Türkisches Fladenbrot
2 godz. 10 min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1 Std. 45 Min
Parmesan-Rosmarin-Brötchen
1 godz. 30 min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40 dk
Knoblauchbaguettes
2sa