Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 60 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g Kamut
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 2 Knoblauchzehen
- 5 - 6 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 30 g natives Olivenöl
-
200
g Eiertomaten, Typ San Marzano, entkernt, in Stücken
veya 200 g stückige Tomaten aus der Dose - ½ TL Salz
- 1 TL Oregano, getrocknet
- Mehl zum Bearbeiten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 405 kJ / 97 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teigtaschen mit Paprika und Tomate
2h
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1h 45min
Pizza Margherita
1 godz. 35 min
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1h 20 min
Lasagne
2hod. 20min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40 min
Pizza mit Kamut und Mettwurst
2h
Frühlingspizza Toni M.
6 Std. 40 Min
Mini-Pizzen mit Ziegenkäse
1 godz. 40 min
Paprika-Pizza
1h 55 min
Pizza Capricciosa
1 godz. 40 min
Pizza Vier Jahreszeiten
1h 30min