Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 60 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g Kamut
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 2 Knoblauchzehen
- 5 - 6 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 30 g natives Olivenöl
-
200
g Eiertomaten, Typ San Marzano, entkernt, in Stücken
veya 200 g stückige Tomaten aus der Dose - ½ TL Salz
- 1 TL Oregano, getrocknet
- Mehl zum Bearbeiten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 405 kJ / 97 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza Margherita
1h 35min
Pizza Margherita
1h 45min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 20 Min
Pizza Frescolina
1h 40 min
Pizza Vier Jahreszeiten
1 godz. 30 min
Teufels-Pizza
2 godz. 15 min
Frühlingspizza Toni M.
6 godz. 40 min
Pizza mit Kartoffeln
1 godz. 30 min
Mini-Pizzen mit Ziegenkäse
1h 40 min
Pizza Capricciosa
1h 40 min
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1h 45min
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1h 40 min