Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 5 foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
- 2 arance, preferibilmente biologiche, la scorza (senza la parte bianca)
- 160 g di succo d'arancia spremuto fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di senape piccante
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato fresco
- 150 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 4389 kJ / 1049 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 24.6 g
- Yağ
- 104.9 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Albumi montati a neve
5min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Burro alle acciughe
4h 20min
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1 Std. 25 Min
L'originale salsa barbecue
2ωρ. 5 λεπτ.
Olio allo za'atar
1h 10min
Udon con salsa di miso e pollo
2 Std. 45 Min
Burro all'erba cipollina
1h 15min
Burro Montpellier
Değerlendirme yok
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Burro mediterraneo
5h 20min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2h 25 min