Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 4 TL Salz (20 g)
- 4 Prisen Pfeffer
- 400 g brauner Zucker
- ½ TL Piment, gemahlen
- 2 TL Fenchelsamen
- 8 Stängel Thymian
- 2 Lorbeerblätter, frisch
- 350 g Balsamico, dunkel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1549 kJ / 370 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feigen-Chutney
40min
Portwein-Zwiebel-Relish
50 min
Zwiebel-Rotwein-Butter
30min
Bacon-Konfitüre
25min
Balsamico-Schalotten
19h
Schalottenconfit mit Portwein
1 Std. 10 Min
Zwiebelmarmelade
40min
Balsamico-Gelee
5 Std. 20 Min
Rotweinbutter
3 Std. 20 Min
Cassis-Senf
48 godz.
Cranberry-Rosmarin-Chutney
40min
Rote Mojo Sauce
10 min