Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 4 TL Salz (20 g)
- 4 Prisen Pfeffer
- 400 g brauner Zucker
- ½ TL Piment, gemahlen
- 2 TL Fenchelsamen
- 8 Stängel Thymian
- 2 Lorbeerblätter, frisch
- 350 g Balsamico, dunkel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1549 kJ / 370 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feigensenf
1h
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25 Min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h
Cranberry-Rosmarin-Chutney
40 Min
Ananas-Chutney
35 Min
Schalottenconfit mit Portwein
1 Std. 10 Min
Balsamico-Gelee
5 godz. 20 min
Preiselbeer-Chutney
20 Min
Zwiebelkonfitüre
25 Min
Portwein-Zwiebel-Relish
50 Min
Feigen-Chutney
40 Min
Bacon-Konfitüre
25 Min