Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La crème frangipane
- 250 g de lait
- 4 œufs
- 30 g de fécule de maïs, et un peu pour le sucre glace
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 150 g d'amandes en poudre
La pâte feuilletée
- 200 g de beurre demi-sel, préalablement congelé en morceaux
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 90 g d'eau froide
- 1 c. à café de sel
- 1 œuf, battu avec 1 pincée de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 3038.2 kJ / 732.2 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Karbonhidrat
- 35.2 g
- Yağ
- 60.2 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min
Bûche express au praliné
45min
Fraisier
12 Std. 45 Min
Gianduja choco-Passion
18 godz. 20 min
Génoise
1 Std. 50 Min
Bûche soyeuse enneigée
4h 35min
Galette des Rois à la frangipane
2h
Bûche chocolat-cassis
1h 45min
Bûche tout chocolat
7 Std. 20 Min
Glaçage royal (Glace royale)
5 Min
Glaçage au beurre
5 Min
Ganache au chocolat
20 Min