Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 100 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 250 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 2 Eigelb
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- 50 g Speisestärke
- 2 EL Wasser, eiskalt
Füllung und Verzierung
- 200 g Feigen, getrocknet, in groben Stücken
- 100 g Rotwein
- 50 g Orangensaft
- 40 g brauner Zucker
- 1 TL Lebkuchengewürz
- 3 EL Puderzucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 283 kJ / 67 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Florentiner
2 Std.
Sandtropfen
3 godz. 40 min
Orangenplätzchen
2 godz. 10 min
Zitronenstangen
1h 45 min
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1 godz. 50 min
Gewürz-Florentiner
1h 30 min
Schoko-Spitzen
2h 30 min
Nürnberger Makronen
7h
Engadiner Walnusstörtchen
1h 45 min
Betrunkener Isidor (Rum-Nuss-Schnitte)
2h 30 min
"Mr Rabbit"-Muffins
2 godz. 15 min
Zwetschgenkuchen mit Feigen
3h