Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sirup
- 500 g Wasser
- 200 g Zucker
- 50 g Glukose (Traubenzucker)
- 2 Bio-Orangen, Schale für den Sirup, Filets zum Dekorieren
- 2 Bio-Zitronen
- 1 Vanilleschote
- 3 Stängel Zitronengras, frisch
- 2 Stück Sternanis
- 2 EL Rum
Mandeleis
- 375 g Milch
- 125 g Schlagobers
- 70 g Zucker
- 20 g Glukose (Traubenzucker)
- 100 g Mandelmus
- 5 Eidotter
- ½ Gelatineblatt, in kaltem Wasser eingeweicht
Savarin
- 30 g Milch
- 10 g frische Germ
- 1 Prise Zucker
- 125 g Weizenmehl, glatt
- 60 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 3 Eier
Karamellsauce und Fertigstellung
- 60 g brauner Zucker
- 20 g Butter
- 60 g Schlagobers
- 20 g Milch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2967 kJ / 708 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 83 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brioche
9sa 30 dk
Pavlova mit Früchten
3 Std. 50 Min
Menü: Lamm mit Rosmarinsauce, Gemüse der Saison, Cookie-Beeren-Trifle
1h 25min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5 Std. 15 Min
Bouillabaisse
1h 25min
Fisch- und Krevettenfond
20 min
Schneenockerl
30 min
Ribisel-Pavlova
2 godz. 50 min
Key Lime Pie
4h 40 min
Gsiberger Leberpastete
3 godz. 30 min
Mediterrane Profiteroles
1h 25min
Muscheln nach Seemannsart
30 min