Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Öl
- 100 g Möhren, in Stücken
- 80 g Staudensellerie, in Stücken
- 200 g Kartoffeln, in Stücken
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Perlgraupen
- 200 g Porree, in Ringen (2 cm)
- 4 geräucherte Mettwürstchen, in Scheiben (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2172 kJ / 523 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 36 g
- Lif
- 5.4 g
Alternatif tarifler
Grünkohleintopf mit Graupen und Chorizo
1u.
Bohneneintopf
40min
Erbsensuppe mit Würstchen
1h 45min
Spargeleintopf
45min
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40min
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1u.
Salzschneidebohnen
45min
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35min
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1h 10 min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min
Bouneschlupp (Saarland)
40min
Blumenkohl-Kartoffel-Eintopf mit Cabanossi
40min