![Bucatini amatriciana Bucatini amatriciana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/31631B9E-CEAE-4872-B5BE-2E43B6C2EC58/Derivates/BA65D785-D807-4DA7-8D83-54E56562F52B.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Pecorino Romano, in chunks (3 cm)
- 1 red chilli
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g pancetta, diced (2 cm)
-
400
g peeled tomatoes, canned
veya 300 g crushed tomatoes, canned - 1 tsp salt
- 1 pinch black pepper, freshly ground
- 360 g pasta (bucatini, spaghetti or linguine)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Karbonhidrat
- 67.5 g
- Yağ
- 20.6 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta Amatriciana
30 min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
6h 5min
Green coloured eggs
55 Min
Soubise Sauce
30 min
Chicken with Peppers
1h
Steak tartare
30 min
Creole Seasoning
5 Min
Fajitas
35 min
Patatas Bravas with Chorizo
1h 20min
Pasta Fagioli Soup
40 min
Cacio e Pepe
30 min