Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g de jus de fruit de la Passion
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 4 fruits de la Passion
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 654 kJ / 156 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 25.7 g
- Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3 godz. 45 min
Verrine fraîcheur litchi-mangue-coco-framboise
2 godz. 30 min
Mousse poire-caramel beurre salé
2 godz. 30 min
Petites mousses Passion
3h 20min
Mousse tropicale sans sucre ajouté
10 min
Blanc-manger coco-ananas
4 Std. 15 Min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2 Std. 40 Min
Mousse framboise-noix de coco
2 Std. 15 Min
Cheesecake framboises
5h
Pannacotta aux 3 chocolats
2 godz. 30 min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10 min
Douceur mangue-Passion
15 min