Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 100 g de lait
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 10 g de sucre en poudre
- 200 g d'eau
- 600 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 1 c. à soupe rase de sel
La garniture
-
200
g d'oignons blancs, émincés en tranches
veya 200 g d'oignons rouges, émincés en tranches - 45 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 50 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Karbonhidrat
- 80.7 g
- Yağ
- 17.5 g
Alternatif tarifler
Focaccia aux oignons
2h 15 min.
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min
Focaccia apulienne
2 Std. 40 Min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20min
Fougasse au romarin
3 Std. 25 Min
Fougasse
2h
Focaccia aux olives
3 Std.
Focaccia à la crème de fromage
Değerlendirme yok
Focaccia au romarin et huile d'olive
3u. 15min
Focaccia croquante
3 Std.
Tarte aux oignons
1h 15min
Focaccia au thym
3 Std.