Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 40 g di burro morbido, a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaino di miele
- 75 g di acqua fredda
Ripieno
- 4 mele Renetta
- 1 limone preferibilmente biologico, il succo e scorza
- 30 g di Rum
- 50 g di uvetta sultanina ammollta nel Rum per 15 minuti
- 30 g di pinoli
- 80 g di zucchero grezzo di canna
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 50 g di pangrattato
- 10 - 15 g di burro
- 1 tuorlo d'uovo sbattuto
- zucchero a velo q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 653 kJ / 156 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 godz. 10 min
Crostata di mele
1h 5min
Strüdel di mele (Apfelstrudel)
1h 30 min
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1h 30 min
Buchteln alla confettura di prugne
4 Std. 10 Min
Buchteln
4h
Gubana
3h 45min
Zelten
2 Std. 55 Min
Canederli allo speck
2h 40 min
Strüdel ai frutti di bosco
2h
Strüdel pere e cioccolato con zabaione alla grappa
2h
Crostata mele e cannella
1 Std. 20 Min