Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema Pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
veya ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale -
50
g di farina tipo 00
veya 50 g di frumina
Panna montata
- 375 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 15 g di zucchero a velo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1339 kJ / 320 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 0.15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bignè con crema pasticcera
3h
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 min
Crema pasticcera
15 min
Bignè con crema al pistacchio
3h
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Chantilly ai chiodi di garofano
20 min
Crostata meringata all'arancia
30 Min
Torta ai frutti esotici
8h 10min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Crostata al tiramisù
3h 15min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2 Std. 30 Min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min