Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Buñuelos
- 2 piezas de anís estrellado
- 1 rama de canela (5 cm)
- 40 g de azúcar
- 65 g de mantequilla, sin sal
- 1 cdita de polvo para hornear
- 2 pizcas de sal fina
- 220 g de agua
- 550 g de harina
- aceite para freír
Ganache de chocolate oaxaqueño
- 150 g de chocolate oaxaqueño
- 125 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 20 g de mantequilla, sin sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 1033 kJ / 246 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Capirotada
1h 10min
Tamales canarios
2 Std.
Pan de muerto
6 godz.
Atole champurrado
20min
Buñuelos de rodilla
2 Std.
Buñuelos de feria con miel de guayaba y piloncillo
55min
Conchas de pueblo con nata y mermelada
50 Min
Atole de canela
35 Min
Champurrado de galleta
20min
Tamales de pollo y salsa verde
2 Std.
Champurrado del puesto de tamales
15min
Champurrado
25 Min