![Risotto (Escale gourmande) Risotto (Escale gourmande)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C4B00EDE-4564-4676-822D-1937907B3DE9/Derivates/C9C51E17-744E-4BC3-B205-1BE9DB7152DD.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 1 échalote (env. 30 g)
- 40 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 320 g de riz spécial risotto (Carnaroli, Arborio par ex.), 14-15 minutes de cuisson (voir "Conseil(s)")
- 60 g de vin blanc sec
- 720 g d'eau
-
1
cube de bouillon de volaille, de viande ou de légumes
veya 1 c. à café bombée de fond de viande maison ou de fond de légumes, - ½ - 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 1.8 g
Alternatif tarifler
Risotto aux cèpes
30min
Risotto aux asperges
35min
Risotto aux asperges
45min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1 Std. 10 Min
Risotto aux morilles
45min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1j
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35min