Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de lait demi-écrémé
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine de blé complet
- 250 g de farine de blé
- 40 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- 70 g d'olives noires dénoyautées, coupées en morceaux
- 70 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en morceaux
- 100 g de lardons
- farine de blé, pour le plan de travail
- 1 c. à café d'huile d'olive, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2008 kJ / 477 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 6 g
Alternatif tarifler
Ficelles apéro (Plaisir)
1 Std. 15 Min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3 Std. 20 Min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.
Fougasse
2 Std.
Crackers romarin pavot
1 Std.
Sorbet aux fruits (Plaisir)
10min
Ficelle apéro oignon-olive
3h
Focaccia aux olives
3h
Brochettes de cabillaud et chorizo, quinoa aux légumes et velouté poivron feta (Plaisir)
45 Min
Pain au lait (Simplicité)
2h 20 min
Fougasse au romarin
3 Std. 25 Min
Navettes
2 Std.