Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 360 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 20 g di zucchero
- 500 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
- 20 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 1 uovo, leggermente sbattuto con 1 cucchiaino di acqua, per spennellare
- ½ cucchiaio di semi di sesamo
- ½ cucchiaio di semi di cumino
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 400 kJ / 96 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini all'olio
3h 10min
Parker Rolls (panini soffici)
3h
Mantovanine
2sa 45 dk
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Katmer (panini sfogliati turchi)
5 Std. 30 Min
Pane ebraico (Challah)
3h 30min
Pane alla birra
4sa 55 dk
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Pai Bao (pane asiatico)
5 Std. 30 Min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Panini al curry e ricotta
2sa 35 dk