Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 360 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 20 g di zucchero
- 500 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
- 20 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 1 uovo, leggermente sbattuto con 1 cucchiaino di acqua, per spennellare
- ½ cucchiaio di semi di sesamo
- ½ cucchiaio di semi di cumino
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 400 kJ / 96 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Parker Rolls (panini soffici)
3 Std.
Panini al curry e ricotta
2h 35min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Schiacciata di farro alla cipolla di Tropea
3 Std.
Pane integrale in cassetta
4h
Pane ebraico (Challah)
3 Std. 30 Min
Bauletti integrali allo speck
5 Std. 15 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Millefoglie pepe e origano
4h 30min
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Pai Bao (pane asiatico)
5 Std. 30 Min