Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 Blätter Gelatine
- 250 g Milch
- 1 Prise Salz
- 75 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Hartweizengrieß
- 50 g Orangenlikör, z.B. Grand Marnier
- 1 EL geriebene Orangenschale
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- Butter zum Einfetten der Förmchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1735 kJ / 415 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vanillesauce (Creme Anglaise)
15min
Vanillesauce für jeden Tag
10min
Vanillepudding
25min
Remoulade
10min
Bayerische Creme
8 Std.
Feine Königsberger Klopse
1h
Rotweincreme
5 godz. 40 min
Schoko-Grießflammeri
5h 20min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Karamellpudding
3h
Rhabarber-Ingwer-Kompott
2h
Weiße Schoko-Grießflammeri
4h 45min