Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Koriander-Mayo-Dip
- ½ Bund Koriander, ohne Stiele
- 150 g Mayonnaise
- 100 g Crème fraîche
- 1 Limette, unbehandelt, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 2 TL Sojasauce
- 2 TL Sojasauce, süß
Fischfüllung
- 70 g Porree, in Stücken
- 140 g Fischfilet, z.B. Lachs oder Seeteufel, gewürfelt
- 70 g Sahne
- 1 Ei
- 1 ½ TL Speisestärke
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL geröstetes Sesamöl
- 1 EL Sesam, möglichst helle und dunkle gemischt
Gyoza
- 1 Pck. Teigplatten für Gyoza, TK, 24 runde Teigblätter (Ø 10 cm)
- Mehl zum Bearbeiten
- 500 g Wasser
- 1 Stängel Zitronengras, in Stücken
- Butter zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1774 kJ / 424 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Guacamole
5 Min
Sushireis
1h 30min
Dumplings
45 min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2 Std. 50 Min
Edamame als Vorspeise
20min
Dim Sum 'Shumai'
2h
Gyoza mit Quark-Kürbis-Dip und Geflügelfüllung
1 Std. 15 Min
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1h 30min
Edamame mit Hoisin-Sauce
30 min
Mini-Quiches mit Enten-Konfit
5h
Hummus
10 Min
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45 min