Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Koriander-Mayo-Dip
- ½ Bund Koriander, ohne Stiele
- 150 g Mayonnaise
- 100 g Crème fraîche
- 1 Limette, unbehandelt, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 2 TL Sojasauce
- 2 TL Sojasauce, süß
Fischfüllung
- 70 g Porree, in Stücken
- 140 g Fischfilet, z.B. Lachs oder Seeteufel, gewürfelt
- 70 g Sahne
- 1 Ei
- 1 ½ TL Speisestärke
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL geröstetes Sesamöl
- 1 EL Sesam, möglichst helle und dunkle gemischt
Gyoza
- 1 Pck. Teigplatten für Gyoza, TK, 24 runde Teigblätter (Ø 10 cm)
- Mehl zum Bearbeiten
- 500 g Wasser
- 1 Stängel Zitronengras, in Stücken
- Butter zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1774 kJ / 424 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1 Std. 45 Min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15min
Dumplings
45 Min
Jiaozi
1j 30 menit
Fruchtige Summer-Rolls mit Erdnussdip
1 Std. 15 Min
Gyoza mit Quark-Kürbis-Dip und Geflügelfüllung
1 Std. 15 Min
Dim Sum 'Shumai'
2j
Mandel-Naan-Brot (Pakistan)
1j 30 menit
Peshwari Naans
2j
Geflügelspieße mit Erdnuss-Sauce Saté
2j
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2 Std. 50 Min
Edamame als Vorspeise
20 min