Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g d'eau
- 80 g de sucre de canne
- 1 - 2 branches de romarin frais
- 800 g d'abricots frais
- 40 g d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 701 kJ / 166 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 26.3 g
- Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10 min
Soupe de melon au marsala
2 godz. 10 min
Gaspacho tomates ananas
1h 5min
Soupe de melon au basilic
2 godz. 15 min
Soupe de concombre à la menthe
15 Min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3h 30min
Soupe de melon vanillée à la menthe
5 min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 Min
Soupe froide pomme-betterave
30min
Gaspacho de melon
10 min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min