Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g d'eau
- 80 g de sucre de canne
- 1 - 2 branches de romarin frais
- 800 g d'abricots frais
- 40 g d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 701 kJ / 166 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 26.3 g
- Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 min
Velouté frais d'amande "ajo blanco"
3h 10min
Soupe de melon au basilic
2 Std. 15 Min
Menu express - Soupe de pastèque au balsamique
20 min
Gaspacho asiatique
15 min
Soupe de melon vanillée à la menthe
5 min
Gaspacho
12 Std.
Gaspacho melon, concombre, menthe, thé et gingembre
25 min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 min
Gaspacho d'abricot au thé et gingembre
1 Std. 15 Min
Soupe froide de concombre au basilic
10min