![Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/60499D44-818C-49E6-9FB2-ECF385C65BD0/Derivates/FAD04285-C4E2-486B-8B0A-90F5C20D3247.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g d'eau
- 80 g de sucre de canne
- 1 - 2 branches de romarin frais
- 800 g d'abricots frais
- 40 g d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 701 kJ / 166 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 26.3 g
- Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chutney d'abricots
4 Std.
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
Gaspacho
12h
Soupe de melon au magret de canard
3h 15min
Soupe de melon vanillée à la menthe
5 Min
Guacamole de petits pois
20 Min
Gaspacho melon, concombre, menthe, thé et gingembre
25 Min
Soupe de melon au basilic
2 Std. 15 Min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 Min
Gaspacho concombre-feta
10min
Gaspacho de melon
10min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 Min