Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g de carne de ternera sin nervios en trozos, semicongelada
- 4 tomates pera maduros, pelados y en mitades
- 50 g de cebolla
- 20 g de apio
- ½ diente de ajo
- 50 g de zanahoria en rodajas
- 25 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 pellizco de azúcar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 405 kJ / 97 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Puré de patata y zanahoria
25p
Puré de calabaza, patata y puerro con merluza
25p
Puré de patata
50min
Albóndigas de pavo con salsa de tomate
30 min
Puré de puerro, calabacín y batata
25p
Puré de patata con leche desnatada
45min
Puré de patata y calabaza
25p
Purés de verduras al vapor congelados (judías verdes, calabaza y remolacha)
1h
Salsa boloñesa
1h
Puré de judías verdes, calabaza y puerro
25p
Crema de verduras tradicional (sin sofrito)
50min
Caldo vegetal
35min