鲑鱼、葱和番茄蛋糕

鲑鱼、葱和番茄蛋糕

Değerlendirme yok
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa
4 人份

Malzemeler

  • 500 克
  • 鲑鱼籽 切片
    180 克
  • 京葱 取葱白,切1.5厘米段
    2 根
  • 含盐黄油 涂抹模具用
    10 克
  • 3 颗
  • 面粉
    180 克
  • 泡打粉
    5 克
  • 牛奶
    100 克
  • 70 克
  • 凝乳酪(curd cheese)
    2 汤匙
  • 根据个人口味调整
    1 茶匙
  • 黑胡椒粉 根据个人口味调整
    1 小撮
  • 油浸番茄干 (isteğe bağlı) 切片
    8 个

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 21 g
Kalori 2285 kJ / 546 kcal
Yağ 30 g
Karbonhidrat 45 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...