Cihazlar ve Aksesuarlar
鲑鱼、葱和番茄蛋糕
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa
4 人份
Malzemeler
-
水500 克
-
鲑鱼籽 切片180 克
-
京葱 取葱白,切1.5厘米段2 根
-
含盐黄油 涂抹模具用10 克
-
蛋3 颗
-
面粉180 克
-
泡打粉5 克
-
牛奶100 克
-
油70 克
-
凝乳酪(curd cheese)2 汤匙
-
盐 根据个人口味调整1 茶匙
-
黑胡椒粉 根据个人口味调整1 小撮
-
油浸番茄干 (isteğe bağlı) 切片8 个
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
21 g
Kalori
2285 kJ /
546 kcal
Yağ
30 g
Karbonhidrat
45 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
烘焙滋味
66 Tarif
Çin
Çin