Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 290 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
-
1
bustina di lievito di birra disidratato
veya 20 g di lievito di birra fresco - 250 g di farina integrale + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 2 cucchiaini di sale, preferibilmente integrale, + q.b.
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di origano secco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1209 kJ / 289 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza alla farina di farro
2h 10 min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min
Focaccia ai cereali
2h 5 min
Focaccia alle olive
2h
Focaccia croccante
2h 10 min
Pizza alle verdure
2h 5 min
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2h 10 min
Pizza frescolina
1 Std. 40 Min
Focaccia al farro farcita
3u. 45min
Focaccine al farro ripiene (senza lievito)
40 min
Focaccia alla farina di farro
2h 30 min