Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 - 6 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 00
- 180 g di farina manitoba
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di za'atar (mix di spezie, vedere consigli)
- 5 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1603 kJ / 383 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 65.2 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane barese
6 Std. 15 Min
Pane al latte con semi di papavero
1h 40min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Pane integrale in cassetta
4h
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Pane con farina di mais
5h 5 min
Filoncini alla cipolla
3u. 50min
Pane pugliese
29h 20min
Polka (pane francese)
5h