Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 - 6 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 00
- 180 g di farina manitoba
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di za'atar (mix di spezie, vedere consigli)
- 5 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1603 kJ / 383 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 65.2 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filone di sola semola
2h 50min
Panini al latte
4h 50 min
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Pane integrale in cassetta
4j
Panini all'olio
3h 10 min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Pane arabo
3h 30min
Ciabattine veloci
3h 10 min
Il pane di Altamura
4j
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Pane di patate
3 Std.
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min