Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 600 g kapusty kiszonej, odsączonej z zalewy
- 1550 g wody
-
2
łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
veya 2 kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszone - 150 g boczku wędzonego, bez skóry i kości, pokrojonego w 1 cm kostkę
- 30 g oleju
- 20 g mąki pszennej
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki kminku, mielonego
- 2 łyżki koperku, świeżego, posiekanego (opcjonalnie)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 779.6 kJ / 186.3 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 8.7 g
- Yağ
- 15.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 846.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kapusta czerwona na ciepło
35 Min
Modro kapusta
45 Min
Kapusta gotowana
30 Min
Duszona młoda kapusta
45 Min
Kotlety schabowe w żytniej panierce, ziemniaki i duszona młoda kapusta
1 Std. 45 Min
Surówka z kiszonej kapusty
15min
Bigos
1 Std. 30 Min
Rolady wołowe z boczkiem i ogórkami kiszonymi
2 Std. 10 Min
Gołąbki
1 Std. 45 Min
Krupniok zapiekany w kapuście kiszonej
1 Std. 30 Min
Fasolka po bretońsku
13 Std. 30 Min
Łazanki
1 Std.