粄粽

粄粽

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 1sa 20 dk
Toplam 2sa 40 dk
12 個

Malzemeler

準備粽葉
  • 粽葉
    30 片
餡料
  • 蘿蔔乾 切約3公長,泡水15分鐘,中途換水兩次,瀝乾
    30 克
  • 紅蔥頭 去皮
    30 克
  • 50 克
  • 蝦米 洗淨泡水約5分鐘,瀝乾
    2 大匙
  • 乾香菇 泡水至軟,切丁(約1公分)
    5 - 6 朵
  • 豬絞肉 粗絞肉
    250 克
  • 蠔油
    1 大匙
    醬油膏
  • ½ 茶匙
  • 鹽 (isteğe bağlı)
    5 克
  • 醬油
    30 克
  • 白胡椒粉
    ¼
  • 五香粉
    ¼
粄糰
  • 糯米粉
    600 克
  • 至成糰即可
    30 克
  • 1400 - 1500 克
  • 30 克
  • 5 克
  • 1 大匙
組裝和蒸煮
  • 少許
  • 800 克

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 12 個

Sodyum 5969.8 mg
Protein 95 g
Kalori 14008.1 kJ / 3351.2 kcal
Yağ 89.9 g
Lif 14.3 g
Doymuş Yağ 284.1 g
Karbonhidrat 527.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...