Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre
- 100 g de agua
-
15
g de levadura prensada fresca
veya 1 ½ cdita de levadura seca instantánea (6 g) - 50 g de harina
- 1 cdita de azúcar
Broa
- 300 g de agua
- 250 g de harina de maíz amarillo, tipo PAM
- 30 g de aceite de oliva
- 1 ½ cdita de sal
- 100 g de harina
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 963 kJ / 230 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 godz.
Hogaza de papa
3h 35 min
Pan de espelta y trigo sarraceno
1 godz.
Pan rústico de setas y pistachos
2h 30min
Pan de caja sin gluten
2h
Fondue vegano de chocolate
35 Min
Pan de soda
35 Min
Pan de centeno con masa agria
154h
Pan con salvado, nueces, zanahoria, manzana y yogur
2sa 20 dk
Masa madre (levadura natural)
120h
Hogaza de centeno
16 godz. 50 min
Pan de centeno con masa madre
2h 50 min