Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre
- 100 g de agua
-
15
g de levadura prensada fresca
veya 1 ½ cdita de levadura seca instantánea (6 g) - 50 g de harina
- 1 cdita de azúcar
Broa
- 300 g de agua
- 250 g de harina de maíz amarillo, tipo PAM
- 30 g de aceite de oliva
- 1 ½ cdita de sal
- 100 g de harina
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 963 kJ / 230 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2 Std. 50 Min
Pan dulce de dátiles y cacahuetes
1h 50 min
Pan de espelta y trigo sarraceno
1h
Masa madre (levadura natural)
120h
Pan integral con muesli
4h
Yogur de frutos rojos
13h 30 min
Pan con levadura química
30min
Pan de centeno con masa agria
154h
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Hogaza de centeno
16 Std. 50 Min
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10min