Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre
- 200 g de harina
- 200 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
Masa
- 200 g de harina, y un poco más para espolvorear
- 200 g de harina de centeno
- 1 cucharadita de sal
- 280 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 10 g de semillas de linaza
- 30 g de semillas de girasol
- 20 g de pepitas de calabaza
- 20 - 40 g de harina de sémola de trigo duro, fina para espolvorear (o harina) (isteğe bağlı)
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 4870 kJ / 1165 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 210 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Hogaza rústica con centeno
16h
Hogaza rústica
24 Std.
Pan rústico de setas y pistachos
2 godz. 30 min
Hogaza de vino tinto con nueces
15 Std. 30 Min
Pasta fresca básica
25 min
Pan de centeno con masa agria
154hod.
Pan rústico
2 Std.
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 Std.
Masa madre (levadura natural)
120h
Masa madre de trigo
96h