Topfengitterkuchen mit Kirschen

Topfengitterkuchen mit Kirschen

4.4 240 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 15 dk
25 Stück

Malzemeler

Rührteig
  • neutrales Öl etwas mehr zum Einfetten
    125 g
  • Weizenmehl, glatt
    320 g
  • Kakaopulver, ungesüßt
    30 g
  • Backpulver
    ½ Päckchen
  • Eier (Größe M)
    5
  • Wasser
    40 g
  • Rum
    20 g
  • Zucker
    280 g
  • Kirschen entsteint, nach Geschmack
    150 - 200 g
    150 - 200 g Weichselkompott, entsteint, nach Geschmack
Topfenmasse
  • Topfen, 20% Fett abgetropft
    500 g
  • Staubzucker
    60 g
  • Eier
    2
  • Vanillepuddingpulver
    ½ Päckchen
  • Vanillezucker
    2 TL
  • Zitronenschale, gerieben
    1 TL

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Stück

Protein 6 g
Kalori 843 kJ / 201 kcal
Yağ 8 g
Lif 1 g
Karbonhidrat 26 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...