Uyumlu sürümler
Goat's Cheese Panna Cotta with Beetroot and Port Jelly, Beetroot Gel and Beetroot Pickles
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Goats Cheese Panna Cotta
- 600 g double cream
- 400 g goat's milk
- 6 gelatine leaves
- 400 g soft goat's cheese, strong flavoured, rindless
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground white pepper
Beetroot and Port Jelly
- 150 g beetroot juice
- 150 g port
- 50 g maple syrup
- 2 gelatine leaves
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
Beetroot Gel
- 300 g beetroot juice
- 80 g maple syrup
- 4 Tbsp agar-agar (10 g)
- ¼ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 125 g water, cold
Beetroot Pickles
- ½ cinnamon stick
- ½ tsp coriander seeds
- 5 cardamom pods
- 1 star anise
- 250 g cider vinegar
- 250 g caster sugar
- 2 garlic cloves, finely sliced
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 pinches fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 300 g water
- 300 g beetroots, peeled, diced (0.5 cm)
Beetroot Slaw and Garnish
- 100 g beetroots, finely sliced (julienne)
- 100 g fresh bean sprouts (mung bean)
- 100 g ruby chard
- 1 Tbsp rapeseed oil (cold-pressed)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 2 candy striped beetroots, thinly sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2252 kJ / 538 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Karbonhidrat
- 43.5 g
- Yağ
- 35.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peach Pavlova
5h 30min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Sous-vide Miso Aubergine
2hod. 50min
Caramel Parfait
7 godz.
Pork and Mushroom Broth
1h 25min
Limoncello Tarts
3 godz. 15 min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Değerlendirme yok
Meringue Ghosts
12 Std. 25 Min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1h 30min
Eggnog Ice Cream
10 godz. 50 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min