Cihazlar ve Aksesuarlar
醃漬鮪魚橄欖季節食蔬
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 35 dk
1 瓶
Malzemeler
-
番茄糊500 克
-
新鮮四季豆 去頭尾、筋,切段100 克
-
西洋芹 取莖、切段(約3公分)100 克
-
紅蘿蔔 切小塊(約2公分)100 克
-
白花椰菜,取小朵100 克
-
橄欖油150 克
-
白葡萄酒醋100 克
-
鹽20 克
-
糖10 克
-
甜椒 (任一種類) 切片(約3公分)100 克
-
蘑菇 切塊(1開4)100 克
-
罐裝油漬鮪魚100 克
-
去核綠橄欖100 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 瓶
Protein
49.9 g
Kalori
8358 kJ /
1999 kcal
Yağ
157.8 g
Lif
30.5 g
Karbonhidrat
123.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Patrick美食義大利
10 Tarif
Tayvan
Tayvan
Bunları da beğenebilirsiniz...
味噌奶油蒸鮭魚和海帶芽豆腐味噌湯
Değerlendirme yok
金棗、油豆腐山茼蒿沙拉
Değerlendirme yok
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Değerlendirme yok
烤起司櫛瓜條佐優格醬
Değerlendirme yok
水牛辣雞小漢堡
Değerlendirme yok
韓式燒肉夾生菜
30 dk
Varoma 大理石蛋糕
Değerlendirme yok
西班牙國王餅
Değerlendirme yok
波蘭豬肉水餃
Değerlendirme yok
義大利復活節臘腸麵包
4sa 20 dk
Briouats - 杏仁三角酥餅
Değerlendirme yok
玉米TACO餅
1sa