Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sauerteig
- 75 g Vollkornmehl
- 75 g Wasser
- 15 g frische Hefe
Teig
- 250 g Rotwein
- 50 g Wasser
- 150 g Vollkornmehl
- 350 g Weissmehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 10 g frische Hefe
- 150 g Baumnüsse, geschält
- 1 TL Salz
- Weissmehl für die Arbeitsfläche
Backvorgang
- 200 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 19.88 g
- Yağ
- 5.26 g
- Lif
- 2.15 g
Alternatif tarifler
Einfaches Mischbrot
3 godz. 40 min
Burebrot (Bauernbrot)
3h
Ruchbrot im Brattopf
2h 25min
Landbrot Backhausart
2 godz.
UrDinkel Brot
11 godz.
Kräuter-Knoblauch-Brot
3 godz. 30 min
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Kürbis-Pizza
1h
Leinsamenbrot
1 godz. 30 min
Walliser Roggenbrot
10h
Jogurt-Brötli mit Sesam
1 godz. 30 min