Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vanillesauce (Crème anglaise)
- 450 g Milch
- 6 Eigelbe
- 70 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
Meringue-Inseln
- 30 g Zucker
- 6 Eiweiss
- 1 Prise Salz
- 30 g flüssiges Karamell, siehe Tipps (isteğe bağlı)
- 25 g Pistazien, ungeschält, ungesalzen, gehackt (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 887 kJ / 212 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2sa
Kalbsmilken mit Weissweinsauce
Değerlendirme yok
Sauce béarnaise
20 min
Gratin dauphinois
50 min
Penne mit Makrelen, Cherry-Tomaten und Kräutern
35 min
Langusten auf Glasnudeln
30 min
Conchiglie an frischer Tomatensauce mit Ziegenkäse
45 min
Pistazien-Glace
10h 35 min
Gâteau du Vully (Vully Kuchen)
2 godz. 30 min
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20 min
Honig-Glace
17h 45 min
Vanilleglace
12h