![Pappardelle au pesto de roquette et ricotta Pappardelle au pesto de roquette et ricotta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/83158.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les pappardelle
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
Le pesto de roquette et ricotta
- 20 g de parmesan, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 20 g de pecorino, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de roquette
- 10 g de cerneaux de noix
- 10 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 1 gousse d'ail (isteğe bağlı)
- 80 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de ricotta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2653 kJ / 634 kcal
- Protein
- 21.1 g
- Karbonhidrat
- 59.8 g
- Yağ
- 36.1 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesto au basilic XXL
15min
Tagliatelle au pesto de pistaches et citron
20min
Pesto au basilic
10 menit
Trofie au pesto
40 min
Risotto tout vert
40 min
Farfalle aux couleurs italiennes
30 min
Pizza Frescolina
1 godz. 40 min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 min
Tagliatelles au basilic, courgette et pignons
35 min
Pâtes fraîches au basilic
40 min
Cannellonis à l'artichaut, sauce tomate
1u. 35min
Gnocchi aux trois couleurs
35 min