Cihazlar ve Aksesuarlar
Wholegrain scones
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
16 portions
Malzemeler
-
brown rice flour plus extra for dusting200 g
-
cornflour70 g
-
quinoa flour30 g
-
millet flour30 g
-
gluten free baking powder3 ½ tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
coconut sugar1 tsp
-
butter chilled and cut into pieces50 g
-
milk plus extra for brushing320 g
-
whipped cream to serve
-
jam to serve (see Tips)
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
80.7 mg
Protein
2.3 g
Kalori
559.8 kJ /
133.3 kcal
Yağ
4.8 g
Lif
0.5 g
Doymuş Yağ
2.9 g
Karbonhidrat
20.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sweet Nourish
80 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Quinoa ANZAC biscuits
1sa
Natural (plain) yoghurt
11sa 10 dk
Noughts and crosses
2sa 45 dk
Gravity cake
2sa
Quinoa choc-chip biscuits
35 dk
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1sa
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1sa 30 dk
Spelt bread rolls
1sa 45 dk
Gluten free fruit and nut loaf
55 dk
Pear leathers
8sa 25 dk
Gluten free waffles with maple bacon
1sa
Gluten free gingerbread cookies
2sa 35 dk