Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g brown rice flour, plus extra for dusting
- 70 g cornflour
- 30 g quinoa flour
- 30 g millet flour
- 3 ½ tsp gluten free baking powder
- 2 tsp xanthan gum
- 1 tsp coconut sugar
- 50 g butter, chilled and cut into pieces
- 320 g milk, plus extra for brushing
- whipped cream, to serve
- jam, to serve (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 559.8 kJ / 133.3 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Karbonhidrat
- 20.1 g
- Yağ
- 4.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 80.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed ginger pudding
3h 5min
Quinoa ANZAC biscuits
1 godz.
Moroccan bundt
1h 20 min.
Jam-filled sweet potato doughnuts
3h 10min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 godz. 30 min
Bolognaise sauce for two
20min
Fermented beetroot dip
25 Std.
Gluten free pasta
50 min
Gluten free scones
30 min.
Brown rice salad
40 Min
Pancake and fruit kebabs
1 godz.
Quick almond biscuits
35 min