Cihazlar ve Aksesuarlar
Wholegrain scones
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
16 portions
Malzemeler
-
brown rice flour plus extra for dusting200 g
-
cornflour70 g
-
quinoa flour30 g
-
millet flour30 g
-
gluten free baking powder3 ½ tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
coconut sugar1 tsp
-
butter chilled and cut into pieces50 g
-
milk plus extra for brushing320 g
-
whipped cream to serve
-
jam to serve (see Tips)
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
80.7 mg
Protein
2.3 g
Kalori
559.8 kJ /
133.3 kcal
Yağ
4.8 g
Lif
0.5 g
Doymuş Yağ
2.9 g
Karbonhidrat
20.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sweet Nourish
80 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Café-style banana bread
1h 45min
Banana sesame cake
4h 20min
Chocolate cake with lime cream
1h 5min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free scones
30min
Chunky choc nut brownie
35min
Easy coconut cake
1h 45min
Almond thins
25min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Passionfruit and coconut slice
5h
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Gluten free gingerbread house
4h 45min