Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de pulpa de calabaza, la parte fibrosa, sin semillas
- 1 rama de canela
- 1800 g de agua
- 200 g de piloncillo
- 100 g de jugo de naranja
- 20 g de jugo de limón
- de hielos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 617 kJ / 147 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Huevos al albañil
25 Min
Atole champurrado
20min
Atole de guayaba
40min
Tepache
120 Std.
Agua de avena y manzana
5min
Agua de calabaza en tacha
10 Min
Nicuatole de mamey
3 Std. 30 Min
Nieve de nopal con limón
5min
Atole de Piña
25 Min
Atole de amaranto
20min
Tamales de frijol con queso
2 Std. 10 Min
Tamales dulces de pasas
2 Std.