Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di lievito madre
- 125 g di acqua
-
250
g di farina tipo 1 + q.b.
veya 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 971 kJ / 232 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pane con farina di mais
5h 5min
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Preimpasto per pane
24h 30min
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5min
Panini rosette
23 godz. 20 min
Pagnotte integrali con lievito madre
4 Std.
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 Std. 15 Min
Pane sciapo umbro
14sa
Lievito madre
72 Std. 15 Min
Piadina con esubero di lievito madre
1h 50min