Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di lievito madre
- 125 g di acqua
-
250
g di farina tipo 1 + q.b.
veya 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 971 kJ / 232 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Ciriola romana
10 Std. 50 Min
Lievito madre
72hod. 15min
Pane con farina di mais
5h 5min
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5min
Fette biscottate
5 Std. 50 Min
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Pane ai cereali con i semi
3h 10 min.
Pane pugliese
29h 20min
Pane sciapo umbro
14h
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pagnotta casereccia
5h 10min