Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di uva rossa senza semi (tenere da parte 10 acini interi)
- 2 g di agar agar
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), molto fredda
-
100
g di formaggio roquefort a pezzi (2 cm)
veya 100 g di formaggio a pezzi (2 cm) - 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di gherigli di noci
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1467.3 kJ / 350.7 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Karbonhidrat
- 21.2 g
- Yağ
- 28.3 g
- Doymuş Yağ
- 13.6 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 319.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bruschetta terra e mare al piccante
35 min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Fagottini al profumo di mare
1 Std. 40 Min
Salsa alle arachidi
1h 20 min.
Parfait Piña Colada
1h 30 min.
Sformatini di gamberi e verdure
35 min
Aroma di capperi
4 Std. 10 Min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Pere, formaggio e miele
15min
Bicchierini di yogurt greco e pomodoro
1h 20 min.
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 Min
Budini aromatici al pomodoro
1h 10 min