Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
veya 1 cucchiaino di miele - 10 g di lievito di birra fresco
-
440
g di farina tipo 1
veya 440 g di farina tipo 00 - 10 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 778 kJ / 186 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Il pane di Altamura
4 Std.
Pancarrè
5 Std.
Panini all'olio
3u. 10min
Filone di sola semola
2h 50min
Ciabattine veloci
3u. 10min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Grissini di pane
4 Std.
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Panini rosette
23ωρ. 20 λεπτ.
Pane pugliese
29h 20min
Pagnotta casereccia
5h 10min