Cihazlar ve Aksesuarlar
薑燒柚子杏鮑菇
Hazırlık 10 dk
Toplam 8sa 20 dk
1 完整食譜
Malzemeler
-
醬油90 克
-
米酒40 克
-
薑 切片40 克
-
柚子蜜80 克
-
杏鮑菇 切塊(約2公分),表面畫刀500 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 完整食譜
Protein
18.4 g
Kalori
1950 kJ /
466 kcal
Yağ
2.2 g
Lif
15.3 g
Karbonhidrat
100 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季好味道
70 Tarif
Tayvan
Tayvan