Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 30 g Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Belag
- 100 g passierte Tomaten, konserviert
- 4 - 6 Blätter Basilikum, abgezupft
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 20 g natives Olivenöl
- 16 Cherry-Tomaten, halbiert
- 90 g Rucola, in Stücken
- 200 g Büffel-Mozzarella, in Stücken (1 cm), oder Burrata-Käse (Mozzarella mit Creme fraiche gefüllt)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3489 kJ / 834 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 99 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 4.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
4-Käse-Pizza
3h 50 min
Pizza Margherita
1h 35min
Pizza Margherita
1 godz. 45 min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1 godz. 25 min
Lasagne Caprese
1hod.
Pizza auf römische Art
1 godz. 40 min
Pizza-Bruschetta
1 godz. 30 min
Tomaten-Rucola-Pizza
50 Min
Paprika-Pizza
1 godz. 55 min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1hod. 20min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1hod.
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1h 35min