Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 30 g Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Belag
- 100 g passierte Tomaten, konserviert
- 4 - 6 Blätter Basilikum, abgezupft
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 20 g natives Olivenöl
- 16 Cherry-Tomaten, halbiert
- 90 g Rucola, in Stücken
- 200 g Büffel-Mozzarella, in Stücken (1 cm), oder Burrata-Käse (Mozzarella mit Creme fraiche gefüllt)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3489 kJ / 834 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 99 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 4.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza mit Schinken und Pilzen
1h 45min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1u.
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Pizza auf römische Art
1h 40min
Paprika-Pizza
1 Std. 55 Min
4-Käse-Pizza
3 godz. 50 min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1 godz. 35 min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 20 Min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25min
Pizza Margherita
1 godz. 35 min
Pizza Margherita mit Bier
2 godz. 10 min
Mini-Pizzen alla Marinara
2 godz. 10 min