Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 300 g Hartweizengrieß
- 350 g Wasser
-
¼
Würfel Hefe (10 g)
veya 1 TL Trockenhefe - 1 TL Zucker
- 300 g Weizenmehl Type 550
- 2 gestr. TL Salz
- Olivenöl zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Braten
-
50
g Pecorino, jung, in Stücken
veya 50 g Provolone (ital. Schnittkäse), pikant, in Stücken - 1 Knoblauchzehe
- 30 g natives Olivenöl
-
400
g geschälte Tomaten, in Stücken
veya 400 g stückige Tomaten - 1 TL Salz
- 5 Blätter Basilikum
- 1 TL Oregano, getrocknet
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 680 kJ / 162 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2j 50 menit
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1j 30 menit
Teigtaschen alla Romana
1h 15 min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1h 35 min
Kartoffelblumen
1j 30 menit
Flockentorte
2h 25 min
Tropische Orangentorte
2j 40 menit
Steinpilz-Frischkäse-Focaccia
2h
Panzerotti alla Romana
55min
Sonnenweizen-Salat mit Meeresfrüchten
1 Std. 10 Min
Mini-Pizzen alla Marinara
2 Std. 10 Min
Frischkäse-Tomaten-Schnecken
2 Std. 10 Min